Ingrediente:
- 6 foi fine de plăcintă
- 170g telemea Hochland
- 100g cașcaval Hochland
1 ou - 1 lingură lapte
2 linguri iaurt
O legătură mărar - 3 linguri unt topit
- Piper
Mod de preparare
- Preîncălzim cuptorul la 180C și pregătim tava în care vom face pachețelele cu telemea.
- Amestecăm telemeaua rasă cu cașcavalul, oul, laptele, iaurtul, puțin piper și mărarul tocat fin.
- Pregătim foile de plăcintă. Întindem fiecare foaie și le suprapunem una peste altă după ce le ungem cu unt.
- Tăiem foile suprapuse în patru, pe lung, adăugăm o lingură generoasă de compoziție pe fiecare bucată și începem să le rulăm în formă unui triunghi.
- Le așezăm în tavă, le ungem iar cu unt și le dăm la cuptor pentru 30-35 de minute, sau până s-au rumenit bine.
- Le servim după ce au stat la temperatura camerei cam 20 de minute.