INGREDIENTE
- 1 pachet lipii tortilla
- 1 cutie cremă de brânză Hochland Crème Clasic
- 100g somon afumat
- 1 lingură de capere
- 1 lămâie
- 1 fir de ceapă verde
- câteva frunze de pătrunjel
- câteva fire de mărar
PAȘI PREPARARE BLAT
- Se taie somonul în fâșii subțiri.
- Se feliază subțire ceapa verde.
- Se scurg bine caperele și se toacă mărunt, împreună cu pătrunjelul și mărarul.
MOD DE ASAMBLARE
- Se întind 2 linguri de Hochland Crème Clasic pe o lipie.
- Se aranjează deasupra jumătate din cantitatea de somon, capere, ceapă verde și pătrunjel și mărar.
- Se stropește cu puțină zeamă de lămâie și se condimentează după gust.
- Se rulează tortilla, se învelește în folie alimentară.
- Se ține cel puțin 10 minute la frigider, pentru a se întări.
- După ce a stat la frigider, se taie în rulouri subțiri.