INGREDIENTE
- 500 g Hochland Mascarpone
- 5 gălbenușuri
- 5 linguri zahăr pudră
- 1 păstaie vanilie
- 300 g pișcoturi
- 300 ml cafea
- 2 linguri amaretto
- 1 lingură cacao
MOD DE PREPARARE
- Se mixează gălbenușurile cu zahărul pudră, până când zahărul este topit complet și compoziția devine cremoasă.
- Se adaugă Hochland Mascarpone puțin câte puțin și se mixează până se încorporează complet, apoi se adaugă semințele unei păstăi de vanilie și se mai amestecă puțin.
- Preparăm cafeaua pe care o lăsăm să se răcească, apoi adăugăm în ea cele 2 linguri de amaretto.
- Scufundăm rapid pișcoturile în cafea, apoi le așezăm pe platoul pe care vom monta prăjitura, alternând un strat de pișcoturi cu unul de cremă, pana avem 3 straturi de pișcoturi și 3 straturi de cremă fină.
- Peste cremă, pudrăm cacao, apoi punem tiramisu la rece câteva ore, de preferat peste noapte.
Servim prăjitura rece.