INGREDIENTE:
- 1 pachet aluat foietaj
- 200g Mozzarella Hochland
- 2 dovlecei medii
- 200g Hochland Mărgele de brânză
- 3 căței de usturoi
- 1 lămâie
- 2-3 linguri pesto
- 2 linguri ulei de măsline
- sare
- piper
- busuioc proaspăt
MOD DE PREPARARE:
- Preîncălzim cuptorul la 200C și pregătim o tavă pentru tartă, cu fundul detașabil.
- Așezăm aluatul foietaj în tava pregătită.
- Amestecăm Hochland Mărgele de brânză cu 2 căței de usturoi pisați, coaja răzuită de la jumătate din lămâia pregătită, 150g Mozzarella Hochland rasă, sare și piper.
- Întindem compoziția cu brânză peste aluat, iar apoi întindem un strat de pesto.
- Într-un bol încăpător amestecăm feliile de dovlecel cu 1 cățel de usturoi pisat, 2 linguri de ulei de măsline, sare, piper și restul cojii de lămâie.
- Așezăm feliile de dovlecel în tartă, iar pe deasupra răzuim ce a mai rămas din Mozzarella Hochland. Punem tarta la cuptor pentru 25-30 de minute.
- Servim tarta cu busuioc proaspăt.
Poftă bună!