INGREDIENTE
- 400g carne tocată de vită
- 3 cepe verzi tocate
- 2 căței usturoi tocat
- 1 litru de apă + 2 cuburi stoc de pui SAU 1 litru supă de pui concentrată
- 2 conserve de roșii tocate
- 1 gogoșar tocat
- 2 linguri de pastă de tomate
- 1 lingură busuioc uscat/ frunze de busuioc proaspăt
- condimente (sare, piper, chilli)
- 10 foi de lasagna
- Hochland Delicii calde Mozzarella
- Hochland Delicii calde Brânză rasă pentru paste
MOD DE PREPARARE
- Într-o oală încăpătoare punem la prăjit cu 1 linguriță de ulei de măsline: carnea de vită, ceapa, usturoiul si gogosarul tocat, pentru 10-15 minute, amestecând din când în când.
- Adăugăm roșiile tocate, pasta de tomate și stocul de pui, dăm la foc mediu și lăsăm să fiarbă pentru 10 minute.
- În supă adăugăm și foile de lasagna rupte. Mai lăsăm pe foc supa încă 20 de minute sau până când foile de lasagna s-au înmuiat. Mai adăugăm stoc de pui, dacă este nevoie.
- Condimentăm cu sare, piper și chilii.
- Înainte de servire adăugăm Hochland Delicii calde Mozzarella și Hochland Delicii calde Brânză rasă pentru paste, după gust. Putem adăuga și în boluri în momentul servirii.
Poftă bună!