INGREDIENTE:
- 1 lingură de ulei de măsline
- 90g spanac
- 180g de ciuperci champignon tocate
- ½ ceapă roșie, tăiată felii
- 4 ouă mari, bătute
- 180g Hochland Mărgele de brânză
- 200g Cașcaval Hochland dat pe răzătoare
- ½ linguriță sare de mare
- ¼ linguriță piper negru
- ¼ linguriță cimbru uscat, salvie și rozmarin
MOD DE PREPARARE:
- Preîncălzim cuptorul la 400°F (200°C).
- Prăjim ciupercile și ceapa într-o tigaie antiaderentă cu ulei de măsline, sare și piper timp de 15 minute. Adăugăm spanacul și prăjim încă 5 minute.
- Într-un bol, amestecăm ouăle, Hochland Mărgele de brânză, cașcavalul ras, sarea, piperul și condimentele.
- Combinăm legumele prăjite cu amestecul de ouă și turnăm totul într-o formă metalică de plăcintă.
- Coacem timp de 40 de minute sau până când se întărește compoziția.
- Lăsăm să se odihnească înainte de servire.
Poftă bună!