INGREDIENTE
- 230g Hochland Brânză de vaci
- 6 ouă
- 350g unt topit
- 80g smântână
- 2 lingurițe esență de vanilie
- 360g făină
- 1 linguriță praf de copt
- un vârf de sare
- 60g ciocolată albă topită
- 200g afine
- 200g zahăr
MOD DE PREPARARE:
- Preîncălzim cu cuptorul la 180C și ungem cu unt forma Bundt.
- Mixăm într-un bol încăpător ouăle cu zahărul până se fac spumă. Adăugăm untul, praful de copt, esența și sarea. Omogenizăm compoziția.
- Integrăm Hochland Brânză de vaci, smântana, ciocolata, iar apoi, treptat, și făina. La final adăugam afinele și turnăm compoziția în forma de tip Bundt.
- Dăm la cuptor 40-50 de minue și, când este gata, servim prăjitura cu fructe proaspete sau frișcă.
Poftă bună!