INGREDIENTE:
- 350g Hochland Telemea
- 250g Hochland Cașcaval Clasic
- 200g zacuscă cu ciuperci
- 100g măsline grill
- 50g măsline verzi cu gogoșar
- 100g ridichi
- 50g castraveți proaspeți
- 50g ceapă roșie
- 100g salam feliat Milano
- 150g salam feliat Chorizo
- 100g tobă
- 150g cârnați tradiționali
- 70g jumări cuburi
- 100g slănină
- 100g salam Fuet
- 3 legături mărar proaspăt (pentru decor)
MOD DE PREPARARE:
- Aranjăm mărarul proaspăt pe marginea platoului și în centru, sub formă de coroniță.
- Tăiem Hochland Telemea și Cașcaval cuburi sau felii.
- Pregătim frigărui din roșii cherry, Hochland Telemea și măsline verzi.
- Feliem slănina și cârnații și îi aranjăm pe platou, alături de jumări și tobă.
- Facem trandafiri din salam, așezând feliile circular pe marginea unui pahar, pe care îl vom întoarce invers pe platou.
- Tăiem ceapa în sferturi și o așezăm lângă slănină
- Ridichile le tăiem pe jumătate și le crestăm cu un cuțit, iar castraveții îi feliem subțire.
- Aranjăm măslinele și zacusca într-un bol pe platou.
- Decorăm cu steluțe din cașcaval și este gata de servit.
Poftă bună!