INGREDIENTE:
- 250g Hochland Cașcaval Clasic
- 350g Hochland Telemea de vacă
- 50g măsline verzi
- 100g caise uscate
- 50g merișoare uscate
- 50g coacăze roșii
- 100g struguri albi și roze
- 50g migdale coapte
- 100g salam feliat
- 150g prosciutto feliat
MOD DE PREPARARE:
- Tăiem Cașcavalul Hochland în jumătate și scobim forma ochilor cu un obiect rotund ascuțit. Punem două boabe de struguri drept ochi, iar în loc de gură punem jumătate de felie de portocală. Părul va fi sub forma unor frunze de busuioc, iar barba sub forma unor coacăze roșii. Așezăm fața zâmbăreață în mijlocul platoului și începem să construim în jurul ei.
- Cașcavalul îl tăiem în felii și triunghiuri, iar telemeaua o tăiem cuburi.
- Salamul îl aranjăm sub forma unor trandafiri sau sub forma unui lanț.
- Prosciutto îl împăturim ca pe o panglică.
- Fructele și legumele le aranjăm în jurul brânzeturilor.
Pofta bună!