Ingrediente:
- Hochland Mărgele de Brânză
- Un ananas
- O cutie de căpșune
- Jumătate de măr tăiat felii
- Un pumn de afine
- Câteva nuci pecan
- Un bol mic cu miere
- Câteva caise uscate
- Biscuiți digestivi Ciocolată neagră
Mod de preparare:
- Începem prin a tăia ananasul, căpșunele și mărul în bucăți potrivite, preferabil felii.
- Așezăm pe platou Hochland Mărgelele de Brânză cu smântână.
- Distribuim frumos fructele tăiate pe platou în jurul Mărgelelor de brânză Hochland.
- Adăugăm afinele și nuci pecan, iar într-un bol mic punem mierea, perfectă pentru a înmuia biscuiții digestivi sau pentru a adăuga un strop de dulceață fructelor.
- Așezăm caisele uscate pe platou și bucăți de ciocolată neagră.
Poftă bună!