INGREDIENTE
- Hochland Atelier Praid cu vin
- Hochland Atelier Praid Natur
- Hochland Atelier Praid Cremoasă
- Hochland Cașcaval Clasic
- Hochland Cașcaval Afumat
- 1 legătură de ceapă verde
- 3 castraveți
- 1 legătură de ridichi
- 150 g Kaiser afumat
- 150g Chorizo
- 150 g ceafă de porc afumată
- 150g bacon afumat
- Pătrunjel pentru decor
MOD DE PREPARARE
- Taie felii brânza maturată Hochland și cașcavalul.
- Feliază și mezelurile.
- Spală ceapa verde, curăț-o și taie fiecare fir în două bucăți.
- Spală castraveții și ridichile și taie-le în bucăți.
- Pune toate ingredientele pe platou. Pentru un aspect deosebit, aranjează mai întâi brânzeturile grupate pe fiecare tip, lăsând niște spațiu între ele. În spațiul lăsat, pune mezelurile și legumele.
- Nu uita să sărezi ceapa verde, castraveții și ridichile pentru un plus de savoare.
- Decorează cu frunze de pătrunjel.