INGREDIENTE:
- 250g Hochland Cașcaval Clasic
- 100g Hochland Brânză Atelier Praid alintată cu vin
- 50g afine
- 50g coacăze roșii
- 150g roșii cherry galbene
- 50g caju copt și sărat
- 150g prosciutto crudo
- 100g salam Milano
- 100g salam Chorizo
MOD DE PREPARARE:
- Începem prin a tăia cașcavalul Hochland în triunghiuri, felii și pătrate egale.
- Tăiem și brânza Hochland Atelier Praid în felii.
- Aranjăm platoul cu ingredientele așezate pe rânduri în diagonală, începand cu afinele, caju, pătrățele de cașcaval, prosciutto crudo, cuburile de cașcaval, coacăzele roșii si roșiile cherry.
- Facem apoi trandafiri și boboci din salam.
- În capătul platoului așezăm cașcavalul tăiat în triunghiuri și brânza Atelier Praid.
- Tăiem și steluțe din cașcaval cu ajutorul unei forme pentru fursecuri și decorăm platoul cu ele.
Poftă bună!