Ingrediente:
- 200g Hochland Atelier Praid cu Vin
- 150g Hochland Cașcaval Clasic (putem opțional să facem un mix din Hochland Cașcaval Clasic si Hochland Cașcaval Afumat)
- 100g prosciutto cotto
- 100g prosciutto crudo
- 80g chorizo
- 2 linguri de dulceață de ardei iute
- 4 felii de pepene
- 1 strugure roșu (sau mix roșu si roze)
- 1 măr verde
- 50g nuci
- 50g caise confiate
- Crackers
- Pâine uscată
Mod de preparare:
- Tăiem mărul felii subțiri.
- Tăiem Hochland Atelier Praid cu Vin în triunghiuri, iar Hochland Cașcaval în cuburi.
- Adăugăm brânzeturile pe platou și aranjăm restul elementelor în jurul lor.
- Decorăm cu crenguțe de cimbru fresh.
Poftă bună!