Ingrediente:
- 200g Hochland Atelier Praid Cremoasă
- 150g Hochland Cașcaval Clasic
- 1 morcov mare
- 2 castraveți
- 3 ridichii
- 2 buc țelină apio
- 100g măsline
- 50g pastă măsline
- 10 roșii cherry
- 1 conservă năut
- 1 lingură tahini
- ½ lămâie
- 2-3 linguri ulei de măsline
- 50g nuci
- 2-3 linguri miere
- Crackers
- Pâine uscată
Mod de preparare:
- Pregătim humusul: punem într-un blender năutul, zeama de lămâie, tahini, uleiul de măsline și blenduim. Adăugăm și câteva linguri din zeama în care a stat năutul în conservă până obținem consistența dorită.
- Tăiem ridichiile felii, iar morcovul, castraveții și țelina în bastonașe.
- Tăiem Hochland Atelier Praid cremoasă în triunghiuri, iar Hochland cașcaval clasic în cuburi. Putem să pregătim chiar și mini frigărui din cașcaval și roșii cherry.
- Mierea, pasta de măsline și humusul le punem în boluri micuțe pe care le punem pe platou.
- Adăugăm brânzeturile pe platou și aranjăm restul elementelor în jurul lor.
- Decorăm cu semințe de rodie și crenguțe de rozmarin.
Poftă bună!