Hochland - Bucuria gustului
https://hochland3.dsdev.ro/wp-content/uploads/2023/03/1_1920x350-2.png https://hochland3.dsdev.ro/wp-content/uploads/2023/03/1_991x500-3.png

Platou cu Hochland Cașcaval, Atelier Praid și legume

Ingrediente:

  • 200g Hochland Atelier Praid Cremoasă
  • 150g Hochland Cașcaval Clasic
  • 1 morcov mare
  • 2 castraveți
  • 3 ridichii
  • 2 buc țelină apio
  • 100g măsline
  • 50g pastă măsline
  • 10 roșii cherry
  • 1 conservă năut
  • 1 lingură tahini
  • ½ lămâie
  • 2-3 linguri ulei de măsline
  • 50g nuci
  • 2-3 linguri miere
  • Crackers
  • Pâine uscată

Mod de preparare:

  1. Pregătim humusul: punem într-un blender năutul, zeama de lămâie, tahini, uleiul de măsline și blenduim. Adăugăm și câteva linguri din zeama în care a stat năutul în conservă până obținem consistența dorită.
  2. Tăiem ridichiile felii, iar morcovul, castraveții și țelina în bastonașe.
  3. Tăiem Hochland Atelier Praid cremoasă în triunghiuri, iar Hochland cașcaval clasic în cuburi. Putem să pregătim chiar și mini frigărui din cașcaval și roșii cherry.
  4. Mierea, pasta de măsline și humusul le punem în boluri micuțe pe care le punem pe platou.
  5. Adăugăm brânzeturile pe platou și aranjăm restul elementelor în jurul lor.
  6. Decorăm cu semințe de rodie și crenguțe de rozmarin.

Poftă bună!