Ingrediente:
- 250g paste cu ou
- 500g rosii cherry
- 200g ardei
- 100g ceapă
- 30g usturoi
- 135g Telemea la Cuptor Hochland
- 10ml ulei de măsline
- 1 linguriță sare
- ½ linguriță piper
- 1 linguriță oregano
- 1 linguriță busuioc
Mod de preparare:
- Preîncălzim cuptorul la 180C și fierbem pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Curățăm legumele și le tăiem în bucăți medii.
- Într-un vas ceramic pentru cuptor, punem legumele tăiate, condimentele și uleiul de măsline, apoi le amestecăm bine. Punem bucata de telemea la cuptor în mijloc și o condimentăm.
- Punem vasul la cuptor pentru 35-40 minute, până când legumele sunt coapte complet.
- Folosim un blender clasic sau vertical pentru a omogeniza sosul. Daca e nevoie ca sosul sa fie mai lichid, adaugam apă de la paste cu lingura, până când sosul ajunge la consistența dorită.
- Amestecăm sosul cu pastele fierte și servim cu busuioc proaspăt deasupra.
Poftă bună!