Hochland - Bucuria gustului
https://hochland3.dsdev.ro/wp-content/uploads/2023/12/4-1920-x-350-px-2.png https://hochland3.dsdev.ro/wp-content/uploads/2023/12/3-991-x-500-px-2.png

Paste cu telemea la cuptor și roșii

Ingrediente:

  • 250g paste cu ou 
  • 500g rosii cherry 
  • 200g ardei 
  • 100g ceapă 
  • 30g usturoi 
  • 135g Telemea la Cuptor Hochland 
  • 10ml ulei de măsline 
  • 1 linguriță sare 
  • ½ linguriță piper 
  • 1 linguriță oregano 
  • 1 linguriță busuioc 

Mod de preparare: 

  1. Preîncălzim cuptorul la 180C și fierbem pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Curățăm legumele și le tăiem în bucăți medii. 
  2. Într-un vas ceramic pentru cuptor, punem legumele tăiate, condimentele și uleiul de măsline, apoi le amestecăm bine. Punem bucata de telemea la cuptor în mijloc și o condimentăm. 
  3. Punem vasul la cuptor pentru 35-40 minute, până când legumele sunt coapte complet. 
  4. Folosim un blender clasic sau vertical pentru a omogeniza sosul. Daca e nevoie ca sosul sa fie mai lichid, adaugam apă de la paste cu lingura, până când sosul ajunge la consistența dorită. 
  5. Amestecăm sosul cu pastele fierte și servim cu busuioc proaspăt deasupra. 

Poftă bună!