Hochland - Bucuria gustului
https://hochland3.dsdev.ro/wp-content/uploads/2023/11/4-3.png https://hochland3.dsdev.ro/wp-content/uploads/2023/11/3-3.png

Mini cheesecake la pahar cu Bucuria gustului

INGREDIENTE:

  • 1 pachet de biscuiți cu scorțișoară
  • 50g unt
    300g Hochland Crème Clasic
  • 50g zahăr pudră
  • extract de vanilie
  • 200g merișoare (proaspete sau congelate)
  • 100g zahăr
  • un pahar cu apă

MOD DE PREPARARE:

  1. Începem cu sosul de merișoare deoarece necesită timp de răcire.
  2. Într-un vas punem merișoarele, apa și zahărul și lăsăm la fiert, amestecând ocazional, până obținem un sos nici prea închegat, dar nici prea moale.
  3. Topim untul și apoi îl lăsăm să se răcească.
  4. Cu ajutorul unui robot de bucătărie mărunțim biscuiții.
  5. Adăugăm și untul topit și amestecăm.
  6. Amestecăm Hochland Crème Clasic cu zahărul pudră și extractul de vanilie.

ASAMBLARE:

  1. Ne ajutăm de o lingură și începem să montăm în pahare baza de biscuiți.
  2. Continuăm cu stratul de cremă, iar ulterior punem și sosul de merișoare.

Poftă bună!