INGREDIENTE:
- 1 pachet de biscuiți cu scorțișoară
- 50g unt
300g Hochland Crème Clasic - 50g zahăr pudră
- extract de vanilie
- 200g merișoare (proaspete sau congelate)
- 100g zahăr
- un pahar cu apă
MOD DE PREPARARE:
- Începem cu sosul de merișoare deoarece necesită timp de răcire.
- Într-un vas punem merișoarele, apa și zahărul și lăsăm la fiert, amestecând ocazional, până obținem un sos nici prea închegat, dar nici prea moale.
- Topim untul și apoi îl lăsăm să se răcească.
- Cu ajutorul unui robot de bucătărie mărunțim biscuiții.
- Adăugăm și untul topit și amestecăm.
- Amestecăm Hochland Crème Clasic cu zahărul pudră și extractul de vanilie.
ASAMBLARE:
- Ne ajutăm de o lingură și începem să montăm în pahare baza de biscuiți.
- Continuăm cu stratul de cremă, iar ulterior punem și sosul de merișoare.
Poftă bună!