Ingrediente:
- 400g paste
- 8 frunze salvie
- 2 căței de usturoi
- 240ml lapte
- 80g Hochland Cremé Clasic
- 300g cașcaval Hochland
- 200g piure de dovleac (dovleac fiert și pasat fin)
- 2 linguri unt
- 1 linguriță chilli
- Sare & piper după gust
Mod de preparare:
- Începem prin a fierbe pastele după cum scrie pe ambalaj, în apă cu sare.
- Punem untul într-o tigaie adâncă și încăpătoare la topit, iar odată ce s-a încins, adăugăm usturoiul și salvia. Lăsăm 3 minute.
- Înlăturăm frunzele de salvie și adăugăm laptele, crema de brânză, piureul de dovleac, o cană de apă de la paste, chilli și cașcavalul răzuit fin. Amestecăm bine până când cașcavalul s-a topit și dacă sosul este prea lichid mai lăsăm pe foc până scade puțin.. Adăugăm sare si piper după gust.
- Adăugăm pastele, amestecăm totul și servim.