INGREDIENTE (pentru 4 porții – 15 minute)
Pentru crema cu brânză:
- 1 cutie Hochland Brânză de Vaci 475 g
- 100 g miere
- 1 linguriță pudră sau pastă de vanilie
Pentru amestecul cu căpșuni:
- 400 g căpșuni
- 100 g miere
- 2 ciorchini de flori de salcâm
- Câteva frunze de mentă proaspătă
Pentru pesmetul de biscuiți:
- 150 g biscuiți cu cacao și cremă
MOD DE PREPARARE
- Taie căpșunile cubulețe și amestecă-le cu mierea, frunzele de mentă și florile de salcâm (scoase de pe ciorchine) și pune-le la macerat, la rece, între 20 de minute și 4 ore.
- Amestecă într-un bol brânza cu mierea și vanilia.
- Mixează într-un blender biscuiții până obții un pesmet.
- Pregătește 4 pahare cu picior.
- Pune, în straturi, după cum urmează: biscuiți, crema cu brânză, amestecul cu căpșuni și, din nou biscuiți, crema cu brânză și amestecul cu căpșuni.
- Decorează cu câte o căpșună tăiată în două.
- Savurează imediat.