INGREDIENTE:
Pentru umplutură:
- 300g Hochland Mărgele de brânză
- 190g iaurt grecesc (nu foarte acru)
- 70g miere
- 2 ouă
- 1 linguriță extract de vanilie
- 1 linguriță zeamă de lămâie
- 1 linguriță coajă de lămâie
- 1 lingură amidon
Pentru crustă:
- 120g biscuiți digestive
- 50g ulei de cocos
MOD DE PREPARARE:
- Preîncălzim cuptorul la 325°F (160°C).
- Dăm prin blender biscuiții digestivi și adăugăm uleiul de cocos topit, amestecând cu o spatulă până obținem o compoziție nisipoasă.
- Întindem uniform amestecul cu biscuiți într-o tavă cu pereți detașabili (cu diametrul de 17 cm), presând ușor cu o lingură. Ungem în prealabil tava și pereții ei cu puțin ulei de cocos.
- Dăm prin blender Hochland Mărgele de brânză și vărsăm amestecul obținut într-un bol încăpător. Adăugăm iaurtul grecesc, mierea, ouăle, vanilia, zeama și coaja de lămâie și amestecăm până la omogenizare.
- Turnăm amestecul de cheesecake peste crusta formată din biscuiți.
- Lăsăm cheesecake-ul la cuptor timp de 50-60 de minute.
- Îl lăsăm să se răcească înainte de a-l băga în frigider. Ideal este să-l lăsăm în frigider timp de cel puțin 4 ore înainte de servire.
Poftă bună!