INGREDIENTE
- 400 g biscuiți cu cacao
- 100 g unt, la temperatura camerei
- 3 cutii Hochland Crème Clasic
- 200g zahăr
- 1 linguriță extract de vanilie
- 200g ciocolată neagră
- 200ml smântână pentru frișcă
- 100 g de zmeură
PAȘI PREPARARE BLAT
- Se zdrobesc biscuiții într-un robot de bucătărie sau cu un sucitor, până devin firimituri.
- Se amestecă biscuiții cu untul, până se omogenizează.
- Se așază compoziția pe fundul unei tăvi rotunde și se nivelează cu o lingură.
- Se pune tava în frigider până pregătim crema.
PAȘI PREPARARE CREMĂ
- Se bate 2-3 minute smântâna pentru frișcă într-un bol încăpător, cu un mixer.
- Se adaugă cele 3 cutii de cremă de brânză și se amestecă totul bine.
- Se adaugă zahărul și se mixează bine, până este încorporat.
- Se rupe ciocolata în bucățele și se topește într-un bol așezat deasupra unei cratițe cu apă care fierbe.
- Se adaugă ciocolata topită și vanilia în bolul de cremă și se amestecă bine.
ASAMBLARE
Se ia tava din frigider, se pune crema deasupra blatului de biscuiți, se nivelează cu o spatulă și se decorează cheesecake-ul cu zmeură.