INGREDIENTE
- 200 g biscuiți digestivi
- 75 g unt topit
- 400 g Hochland Crème Clasic
- 250 g Hochland Mascarpone
- 400 g căpșuni
- 125 g zahăr
- 200 ml smântână pentru frișcă
- 1 linguriță extract de vanilie
MOD DE PREPARARE
- Se zdrobesc biscuiții într-un robot de bucătărie sau cu un sucitor, până devin firimituri.
- Se adaugă untul topit peste biscuiți și se amestecă bine.
- Se așază compoziția pe fundul unei tăvi rotunde de 18 cm, cu pereții detașabili, și se nivelează cu o lingură.
- Se pune tava în frigider până pregătim crema.
- Se bate 2-3 minute smântâna pentru frișcă într-un bol încăpător, cu un mixer.
- Se adaugă Hochland Crème Clasic și Hochland Mascarpone și se amestecă totul bine.
- Se adaugă zahărul și extractul de vanilie și apoi se mixează până la omogenizare.
- Se toarnă crema peste blatul de biscuiți și se nivelează cu o spatulă.
- Se lasă la frigider pentru cel puțin 4 ore sau, cel mai bine, peste noapte.
- Se spală bine căpșunile și se taie felii.
- Se ia tava din frigider și se decorează cheesecake-ul cu căpșuni.
Poftă bună!