INGREDIENTE
- 2 chifle proaspete pentru burgeri
- 100g de Hochland Creme Clasic
- 2 lingurițe de paprika sau boia afumată
- 1 lingură de muștar
- 2 chiftele pentru burgeri de vită
- 1/4 ceapă roșie, feliată rondele
- 1/2 roșie, feliată subțire
- 1/2 castravete proaspăt, feliat
- ulei de măsline, pentru prăjit
PAȘI PREPARARE
- Pentru crema picantă, amestecă Hochland Creme Classic cu paprika afumată, după gust, și cu muștarul. Dă-o la frigider până pregătești restul ingredientelor.
- Toarnă puțin ulei de măsline într-o tigaie nonaderentă. Când s-a încins, prăjește carnea pe fiecare parte câte 9-10 minute, în funcție de grosime, până când e făcută în mijloc.
- Între timp, taie pe orizontală chiflele și rumenește-le câteva minute în cuptor (sau într-o tigaie-grill, pe aragaz).
- Când carnea e gata, scoate-o din tigaie și las-o un minut deoparte. Unge bazele chiflelor cu mixul picant de cremă de brânză. Așază chiftelele de burgeri peste brânză, apoi pune deasupra rondele de ceapă, felii de roșie și castravete, apoi partea superioară a chiflelor. Savurează burgerii imediat.