Hochland - Bucuria gustului
https://hochland3.dsdev.ro/wp-content/uploads/2023/11/1920x350-6.png https://hochland3.dsdev.ro/wp-content/uploads/2023/11/991x500-6.png

Bărcuțe din salam cu Hochland Telemea și roșii cherry

MOD DE PREPARARE:

  • 350g Hochland Telemea de vacă
  • 150g salam italienesc
  • 200g roșii cherry
  • frunze proaspete de busuioc
  • 10-15ml cremă de oțet balsamic

MOD DE PREPARARE:

  1. Începem prin a tăia telemeaua felii cu grosimea de un deget, după care o vom tăia în triunghiuri.
  2. Pe o tavă de brioșe punem câte o felie subțire de salam pe care o împingem cu un păhărel în găurile tăvii.
  3. Punem salamul la cuptor la 180 °C timp de 8-10 minute, cât să se facă puțin crocant.
  4. Scoatem salamul din cuptor și îl lăsăm pe un grătar, la răcit.
  5. Tăiem roșiile cherry în bucăți mici, adăugăm sare și puțin ulei de măsline.
  6. Umplem bărcuțele de salam cu roșii, telemea și o frunză proaspătă de busuioc.
  7. Decorăm cu cremă de oțet balsamic.

Poftă bună!