MOD DE PREPARARE:
- 350g Hochland Telemea de vacă
- 150g salam italienesc
- 200g roșii cherry
- frunze proaspete de busuioc
- 10-15ml cremă de oțet balsamic
MOD DE PREPARARE:
- Începem prin a tăia telemeaua felii cu grosimea de un deget, după care o vom tăia în triunghiuri.
- Pe o tavă de brioșe punem câte o felie subțire de salam pe care o împingem cu un păhărel în găurile tăvii.
- Punem salamul la cuptor la 180 °C timp de 8-10 minute, cât să se facă puțin crocant.
- Scoatem salamul din cuptor și îl lăsăm pe un grătar, la răcit.
- Tăiem roșiile cherry în bucăți mici, adăugăm sare și puțin ulei de măsline.
- Umplem bărcuțele de salam cu roșii, telemea și o frunză proaspătă de busuioc.
- Decorăm cu cremă de oțet balsamic.
Poftă bună!